Profilprodukter med tryck – vilken produkt passar oss?

Att välja rätt profilprodukter med tryck till företaget kan vara en utmaning, för man måste välja rätt, annars finns det risk att de profilprodukter ni delar ut till era kunder och anställda inte används och hela idén och möjligheten går förlorad. Ett måste när man väljer profilprodukt är att tänka sig in hos era tänkta mottagare, vilka är de? Vilka intressen och hobbys har de? Ju närmare ni kan hitta rätt med era profilprodukter ju mer vet ni att de kommer användas och i sin tur sprida och bygga ert varumärke, potentiellt under flera år!

En bra idé är att välja en profilprodukt som har viss anknytning till er bransch och nisch. Är ni i dryckesbranschen? Köp kapsylöppnare med tryck och dela ut. Ställer ni ut mycket på mässor och liknande? Dela ut reklampennor! Tänk till ordentligt och välj produkter som uppskattas, det är inte svårare eller mer komplicerat men kan ge er betydligt bättre avkastning av era profilprodukter.
profilprodukter
Har ni svårt att komma på vilken produkt som passar er bäst? Kontakta er profilprodukts leverantör för att bolla idéer. Oftast har de erfarenhet av att hjälpa till redan i den tidigare delen av processen och komma med bra och passande förslag. Vi har tidigare arbetat med printoz.se som har ett stort sortiment av profilprodukter. Kontakta dem redan idag för att få hjälp med allt ifrån att välja produkt till att lägga order på era drömprodukter!

Hur delar man bäst ut profilprodukter? Det absolut mest effektiva sättet är att dela ut dem under events eller liknande där mycket av era kunder eller potentiella köpare samlas. Då kan ni dela ut till många intresserade och stärka relationen till dem som redan är era kunder ytterligare. Profilprodukter funkar även fint att skicka med i fakturor/brev/leveranser samt ha i entrén och lobbyn till era lokaler för folk att ta för sig av. En skål med profilgodis i lobbyn går alltid hem!