Profilprodukter eller vanlig reklam?

Profilprodukter med eget tryck har många fördelar över traditionell reklam. Först och främst är profilprodukter ofta en gåva eller ett medvetet val. Vanlig reklam stör din vardag och hindrar dig från att läsa nyheter eller titta på tv. Även om det kan vara en välkommen paus under en långfilm så är det oftast bara irriterande.

Profilprodukter däremot, en ofta en välkommen gåva. Det är något praktiskt och hållbart, vilket är mer än man kan säga än de flesta marknadsföringsmetoder. Både reklam på traditionella medier och internet är borta så fort det sänts, och kräver nya investeringar hela tiden.

profilprodukt t-shirts med tryck

När en produkt med er logotyp väl producerats kan den utan problem se fram emot flera år av användning, och tusentals exponeringar av ert varumärke. Sist men inte minst så kan profilprodukter ofta säljas och på så sätt bekosta er inköpskostnad.

Att sälja profilprodukter kan kännas lite snålt, men för sportklubbar är det inget ovanligt att ha tröjor, termosar och badhanddukar med sitt tryck till försäljning på en webbshopp. Detta bör naturligtvis kombineras med gratis gåvor, exempelvis kan man dela ut t-shirts med sportlagets logotyp gratis medans det officiella matchstället finns till försäljning på webbshoppen.